Hoe gaat een lezing van Bas in zijn werk?

Het is natuurlijk handig om te weten wat u kan verwachten van een lezing over autisme. Ook zijn er aantal afspraken op deze webpagina neergezet door het management team zelf, zodat Bas rustig zijn lezing kan geven.

Lezing tijdsduur
Lezing(en) duurt 60 tot 90 minuten per lezing (afhankelijk van locatie). Als hij meerdere lezingen gaat geven, is een rustpauze van 30 minuten nodig. In het aanvraag formulier voor een lezing staan lezing per uur. Het is mogelijk om meerdere uren aan te vinken afhankelijk van locatie.
Het is ook mogelijk om lezingtijden op maat aan te vragen tijdens de aanvraagformulier wanneer de standaard lezing tijden niet in uw planning past, deze lezing tijden zijn optioneel en niet verplicht om in te vullen als de standaard lezing tijden wel past in uw planning.

Lezing is geschikt voor alle doelgroepen
De lezing over autisme is geschikt voor alle doelgroepen: van middelbaar onderwijs tot MBO/ROC/HBO naar universiteiten/colleges en bedrijven tot verschillende (zorg-)instanties. Bas presenteert ‘zichzelf’ en gebruikt PowerPoint-presentatie om zijn lezing te maken. En hij legt in deze lezing ook uit hoe hij het ervaart en wat hij allemaal heeft gedaan in de afgelopen jaren en over zijn autisme en hoe de prikkelverwerking wordt verwerkt en hij geeft in zijn lezing ‘hulptools’ met communicatie, prikkelingverwerking en management en autisme.
Bas geeft lezingen in het Nederlands en ook in het Engels.

Er gelden aantal afspraken voor een lezing.

Het is niet toegestaan tijdens de lezing om:
– Foto/Video en/of geluidsopnamen te maken (alleen met toestemming);

Uitzondering: Smartphones/Phablets, tablets, laptops en pen en papier mogen wel: voor aantekeningen tijdens een lezing.

Lezing indienen via een formulier

U kunt via ons aanmeld formulier een lezing aanvragen. U vult de juiste gegevens in het formulier en u boekt zo een lezing.
De annuleringsbepaling van een lezing bedraagt binnen 24 tot 72 uur van te voren. Om te annuleren kunt u contact op te nemen met via het contactformulier met uw gegevens.
Klik HIER om een lezing te boeken.

B. Van Loon gebruikt bij de lezing:

– Folders / flyers / overige informatie materiaal van de NVA (Nederlands Vereniging voor Autisme, ook eventueel in het Engels);
– Bas vertelt over zijn autisme en wat hij zoal geleerd heeft (en geeft hulptools over prikkelmanagement en communicatie);
– Rondvraag voor de personen;
– Informatie over de AutiPas en zijn ervaringen over het drukvest gebruik van Squease Nederland en nog veel meer!
– PowerPoint presentatie;