Over Bas

Mijn naam is Bas en ik ben een eigenaar van www.basvanloon.com, een informatieve platform over autisme en andere autisme spectrum stoornissen. Ik zorg ervoor dat interessante, belangrijke informatie over allerlei zaken rondom autisme op de website wordt geplaatst. Ik beantwoordt ook mailtjes die ik binnenkrijg in mijn mailbox. Op uw verzoek kan ik een lezing geven over mijn autisme en dan kan ik eventueel vertellen over autisme, prikkelverwerking en communicatie. ik heb zelfkennis van autisme over mezelf.

Ik ben 35 jaar en ben geboren in Rotterdam en woon in Drenthe en ben oom van 2 kinderen, waarop ik erg trots ben. Ik heb autisme en heb last van prikkelverwerking. Sinds 2013 ben ik in bezit van een Squease (www.drukvest.nl) en een AutiPas zodat ik, als een situatie zich voordoet, mijn pas kan laten zien. Ik ben ook een officiële vriend van Squease. Als het nodig is, dan draag ik ook mijn Squease drukvest en dit maakt mij rustiger. Dit doe ik vooral aan vlak voor het slapen gaan.

Ik ben overdag werkzaam in de IT branche en dit doe ik met passie en gedrevenheid en mijn expertise op diverse IT aspecten. Ik beheers diverse programmeertalen en heb ervaringen met diverse besturingssystemen (Windows, macOS en Linux).

Hobby’s

Ik schrijf graag scifi-verhalen en ik lees ook graag boeken (van kinderboeken tot aan literaire thrillers). Ik sport ook graag en dit doe ik 5x in de week, met name Les Mills BODYCOMBAT en Les Mills BODYPUMP van Les Mills. Ik ben zelf een fanatieke BODYCOMBATTER en dit doe ik al bijna 18 jaar in dezelfde sportschool. Verder kijk ik graag films en series en vind ik ook fijn om af en toe naar de stad te gaan en spreek ook graag af om wat te gaan drinken ergens.

Wil je weten of heb je een vraag? Je kan altijd mij een berichtje sturen via het contactformulier en ik zal er zo snel mogelijk op reageren.

Vriendelijke groet,

Bas