Basvanloon.com 4.1: intern en extern

Over aantal weken gaat de nieuwe privacywet in, de AVG. Hier betekent dat mijn website ook moet voldoen. Ik ben bezig met een vernieuwde privacyverklaring voor mijn website en betekent ook dat aantal dingen gaan veranderen ten opzichte mee doen met andere bedrijven.
Vanaf 18 mei 2018 zal de nieuwe privacyverklaring op mijn website staan.

Interne en externe veranderingen aan basvanloon.com miv 18 mei 2018.

> Het domeinnaam .com blijft bestaan op dit moment. Hoewel ik wel van plan ben om een andere domeinnaam te registreren.
> Contactformulier blijft op de contact webpagina en de gastlezing blijft op de website.
> De Engelse versie gaat is AVG/GDPR gereed.
> Basvanloon.com stopt definitief met winacties met of andere bedrijven en we gaan de samenwerking niet aan (wij gaan geen persoonlijke informatie meer verwerken. Alleen de basisgegevens zoals naam en e-mailadres).
> Basvanloon.com verwijderd oude webpagina´s van de website die niet meer actueel zijn zoals van uitmetkorting.nl.
> Ik zal embed YouTube filmpjes zullen wij als hyperlinks maken.
> Ik ga op aantal webpagina´s zoals Eigen producties van Boeken veranderen qua tekst.
> Er zal geen enkele mogelijkheid om te reageren op diverse artikelen.

Ik ben deze drastische veranderingen van plan om dit nu even hoort ivm nieuwe regelgeving. Je kan zeggen dat dit basvanloon.com 4.1 is.

Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier