Informatie & visie over deze website

Mijn visie over de website en waarom

Basvanloon.com is géén stichting of een ander bedrijfsvorm. Basvanloon.com is een informatieve platform dat zich ter beschikking stelt over autisme en dat de ervaringsdeskundige bereid is om bij u langs te komen om zijn verhaal te mogen doen en de stigma te doorbreken op autisme. Bas geeft presentaties op middelbaar onderwijs, MBO/HBO scholen en universiteiten en hogescholen/academisch. Bas geeft lezingen in het Nederlands, maar dit kan ook in voorkeur in het Engels.

De redenen van deze website is natuurlijk om zelf over autisme te vertellen en dat er gewoon goede informatie wordt gegeven omdat er natuurlijk veel onduidelijkheid is. 

Ik weet heel aardig veel van mezelf en van ”mijn autisme” af. De zoektocht naar autisme is nooit af en ik leer elke dag van mezelf en van mijn omgeving. En ik wil ook tijdens mijn presentatie/lezing aan U vertellen en informatie te geven wat autisme precies is en wat ik heb bereikt in mijn leven. En natuurlijk gaat het niet allemaal vanzelfsprekend en even makkelijk. Ik ontwikkel en leer dagelijks nieuwe dingen en ik neem veel informatie op en die verwerk ik op mijn eigen manier.

Er is natuurlijk veel informatie te vinden over autisme op het Internet en bibliotheek. Maar het is natuurlijk nog veel interessanter als diegene die zelf autisme heeft (waaronder mezelf) en die bij U een lezing(en) geeft., daarom huur ik mij graag in om lezing(en) te geven over autisme. En waarom ik ook een lezing(en) geef over autisme, is omdat er veel onduidelijkheden zijn over het autisme zelf. En dat leg ik ook graag uit tijdens de lezing(en) bij U.

Als U van mij een lezing(en) wil, dan kunt U contact opnemen met Basvanloon.com Boekings. Zie voor verdere informatie op de website.

Ik vertel tijdens lezing(en) uitgebreider dan wat ik nu allemaal vertel op mijn biografie en over ”mijn” autisme. Het lijkt mij heel erg leuk en leerzaam om bij u een lezing(en) te doen. 

Hopelijk tot gauw!

Voor vragen of informatie neemt u gerust contact met ons op.