Ons Team

Bas van Loon (1985) – hoofdwebmaster van basvanloon.com (eigenaar)

Bas heeft in 2009 basvanloon.com geregistreerd met doel om stigmatiserende sticker op autisme tot halt te roepen. Naast zijn eigen werk in de ICT/IT geeft hij lezingen over autisme, prikkelmanagement, de autipas en over de Squease drukvest. Bas regelt in principe achter de schermen alles voor de website en staat in contact met e-mail met verschillende bedrijven, stichtingen en instanties en scholen (middelbaar tot universiteiten). Bas geeft inspirerende, interessante lezingen over autisme en hoopt daarin tools te geven.

Bas zal spreken voor mensen die geïnteresseerd zijn om meer inzicht te geven over autisme en aanverwante stoornissen. De doelgroep loopt uiteen van middelbaar tot MBO/HBO tot universiteiten. Boeken over autisme zijn leuk, maar wat is nou beter om eerste informatie te horen van een ervaringsdeskundige met autisme.

Bas heeft bewondering voor Dr. Temple Grandin, een professor uit Amerika die ook autisme heeft en ziet haar als grote voorbeeld van autisme. Meer informatie op haar website kijk op: http://www.templegrandin.com/

Dr. Temple Grandin is een zeer gewaardeerde en veel gevraagde persoon om lezingen te geven over autisme.

Meer over Bas kijk hier en hoe u een lezing kunt aanvragen van Bas, kijkt u hier voor meer informatie.

 

Naam (geboortejaar) – assistent(e) webredacteur/webmaster

Wil jij hier ook staan als een teammedewerker van Basvanloon.com?

Kijk even op onze vacature voor assistent(e) webredacteur. Wie weet wordt jij het!