[Uitmetkorting] Genieten op Mallorca

mallorca-elarenaGenieten op Mallorca

Ieder jaar weer is Mallorca een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. En niet zonder reden. Op Mallorca is namelijk alles te beleven wat je nodig hebt voor een ideale vakantie. Mallorca is onderdeel van de Spaanse eilandengroep de Balearen. Ibiza is hier ook een onderdeel van. Voor Nederlanders is er een gedeelte op het eiland wat het Nederlandse gedeelte wordt genoemd, namelijk El Arenal. Naast de feest vierende jongeren is er voor iedereen veel te beleven. Voor mensen met een beperking worden er ook diverse reizen aangeboden naar Mallorca. Zo is de organisatie SET-Reizen hier een voorbeeld van. Zij gaan daarnaast ook naar andere streken van het eiland, zoals Cala D’Or.

Aangepaste vakanties

SET-reizen is een van de grootste aanbieders van aangepaste vakantie voor mensen waarbij een normale zomervakantie niet zo vanzelfsprekend is. Mallorca is onderdeel van het aanbod van SET-reizen. Tijdens deze vakantie is er professioneel personeel aan het werk dat er voor zorgt dat de reizigers de hele vakantie goed worden begeleid, verzorgd en daarnaast plezier hebben. Zo staan de wensen en verlangens van de reizigers voorop, want het gaat er tenslotte om dat zij een leuke vakantie kunnen beleven en hier jaar lang met plezier op terug mogen kijken. Momenteel bestaat SET-reizen al uit 500 vrijwilligers en zij zijn altijd nog op zoek naar meer mensen die willen meehelpen aan dit project. Via de website set-reizen.nl kan iedereen zich aanmelden als vrijwilliger.

Wat te doen op Mallorca

Met gemiddelde zomerse temperaturen van rond de 30 graden is het op Mallorca altijd aangenaam. Pas op dat je niet verbrand in de felle zon, maar hier zal het personeel rekening mee houden. In het centrum van Cala D’Or of El Arenal kun je altijd prettig een terrasje pakken. Aan de gezellige boulevard heb je een mooi uitzicht over de lichtblauwe wateren van de Middellandse Zee. Daarnaast kun je er goed winkelen, lekker eten in de restaurants en genieten in het grote waterpark ‘Marineland’. Hier kun je de indrukwekkende dolfijnenshow bewonderen, maar ook de flamingo’s, papegaaien en pinguïns.

Meer informatie over Mallorca is te vinden op: http://www.zomervakantie-mallorca.nl/

Meer informatie over SET-reizen is te vinden op: http://www.set-reizen.nl/