Overzicht apps voor mensen met autisme

iCulture is de online Apple magazine voor fans en belangstellenden boordevol met handige tips en tricks en leuke informatie en weetjes en feitjes over de nieuwe iPhones, iPads, iMacs en iOS updates en ook spraakmakende interessante nieuwsgeruchten. Ik vind dit een hele leuke magazine om te lezen en allerlei artikelen te bekijken. Ze hebben ook een eigen forum en ook partner met een andere refurbished Apple winkel, die Apple producten een tweede kans wordt gegeven (jammer genoeg geen leapp als partnet. Sorry, ik ben een leapp-fan – ik heb zelf namelijk een MacBook Pro 13″ mid 2012 bij leapp gekocht en laten upgraden 😉 ).

iCulture.nl heeft ook bij mij een speciaal plekje in mijn hart omdat hen ook elk jaar een prachtig mooi overzicht van apps maakt voor mensen met autisme en andere autistische spectrum stoornissen tijdens autismeweek.

Om geen ruzie te maken met iCulture en met Google zelf, zetten wij het logo van iCulture.nl op onze website met daarin het rechtstreekse link naar het artikel.

Klik op het logo van iCulture om het artikel te lezen: Apps voor mensen met Autisme (iCulture.nl)

iCulture.nl

 

 

Het logo is gebruikt met toestemming van de oprichters van iCulture.nl.